Кауфланд - Люлин, ул. П. Дертлиев 56, Рибен магазин
София,
България
23.3260106
42.6964917
UserLikes
Име: РИБЕН МАГАЗИН ПИВИЕН - МАГАЗИНЪТ ЗА РИБА
Адрес: София, Кауфланд - Люлин, ул. П. Дертлиев 56, Рибен магазин
Телефони: text to image
E-mail: text to image
Отрасъл: Магазини - риба и рибни продукти
Дейност:

Продажба на жива, охладена под лед прясна, замразена, пушена риба

Ключови думи: риба, риба в софия, евтина риба, магазини за риба софия, риба в люлин
  • catalog.bg
  • РИБЕН МАГАЗИН ПИВИЕН - МАГАЗИНЪТ ЗА РИБА

Вижте на картата

Сподели във Facebook
За нас

Фирма ПИВИЕН съществува от март 2010 г. На пазара за рибни продукти е от 05.08.2010 г. За никого не е тайна, че рибата освен вкусна, е и изключително богата на полезни съставки, подобряващи физическото и умствено здраве.


От скоро тази качествена храна вече е достъпна и в квартала, след като врати отвори МАГАЗИНЪТ ЗА РИБА И РИБНИ ДЕЛИКАТЕСИ на паркинга на КАУФЛАНД-Люлин, Люлин 6, ул. Петър Дертлиев № 56. В него можете да намерите широко разнообразие от прясна, замразена, обработена, деликатесна или охладена риба. Тъй като стоките се внасят при добри условия, се продават и на най-ниска цена от обикновен рибен магазин


Фирмата работи с всички водещи марки български и чуждестранни производители и вносители, което гарантира, че от нас ще закупите най-евтина риба не само за Никулден, но и през цялата година. Тук ви очаква и голям избор от екзотични видове, които се предлагат и в добрите ресторанти и не могат да бъдат намерени никъде в квартала. Предимството на тези представители е, че са хищници със здраво и чисто месо, наситено с полезни съставки. Тук рибата се транжира, почиства и нарязва на място по желания от вас начин, напълно безплатно. В случай, че решите да опитате непознат за Вас вид, персоналът ще Ви препоръча поне няколко изпитани рецепти за риби.


Ако пък нямате време за готвене, посетете Топлата точка на същия рибен магазин, където ще ви предложим готова пържена, панирана риба или на момента ще приготвим нещо избрано от Вас. В магазина за риба в Люлин ще откриете и най-популярните водни представители на нашия пазар като скумрия, херинга, пъстърва, хек, лефер, сьомга, ципура и лаврак. Важно е да се отбележи, че пресните продукти се зареждат два пъти седмично. От нашия аквариум ще се сдобиете и с най-евтината жива риба в София - сом, шаран, бяла и есетрова, от която могат да се възползват неуспелите през уикенда въдичари и дори езерни раци. Управителят и персоналът държат клиентът да бъде максимално улеснен и да остане доволен от покупката си.


Нашата максима е: Формулата за добрата риба е честото зареждане в по-малки количества – така тя няма шанс да се развали. Телефон в магазина за поръчки и въпроси: 0879344893

 
Открийте ни в Google+